top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıAdmin

İyi Bir Yüzücü Nasıl Olmalı?

  1. Fiziksel Hazırlıklı Olun . Antrenörünüz, pratikte ihtiyaç duyduğunuz tüm araçları size sağlayabilir, ancak gün içinde diğer 20 saat boyunca vücudunuza nasıl baktığınızı kontrol edemez. Yeterli, tutarlı bir uyku alın, çok iyi dinlenmemeye vakit ayırın ve normalden daha fazla esnetme yapın ve vücudunuza dikkat edin.. Beslenmenizi en sağlıklı hissettiğiniz yiyecekleri yedikten sonra dengeli tutun. (şimdi yeni yemekler ile maceraya girme zamanı değil).



2. Zihinsel Hazırlık. Buluşmanız için zihinsel olarak “yukarıda” olun. Bunun anlamı daha fazla dinlenmek, müzik dinlemek veya oyunlarınızı ve çekimlerinizi onlarca kez görselleştirmek olsun. Kendine güvenen olmanın bir parçası mutlu olmak, bu yüzden şampiyonalara giden günlerde gevşek kalmak ve takım arkadaşlarınızla eğlenmek. Takım arkadaşlarınızın hedeflerine katılın ve başarılarını kutlayın - tüm yıl boyunca daha iyi olmak için birbirinizi zorladınız ve şimdi en destekleyici olma zamanı geldi.



3. Okul işlerini erken bitir. En iyi şekilde yarışmaya hazır olmanın bir parçası, oyunlarınızdan önce olası tüm stresli durumlara dikkat etmektir. Testler için erken çalışın ve seyahatinizden önce kağıtları açın. Ertelemekten kaçınmak, beklenmedik uykusuz geceler veya onunla birlikte gelen stresli anları önler.




4. Sakin ol. Eğitim programınızla çakıştığı ve hazırlıklarla karşılaştığı için arkadaşlarınızla bir etkinliğe atlamak zorunda kalırsanız, gelecekte yetişmek için birçok fırsat olacaktır. Bütün gün şehirde dolaşmak ya da bir spor etkinliğinde olmak gibi çok yorucu olan sosyal ortamlardan kaçının. Performansınız yarış gününden uzaklaşabilecek her şeyden kaçının.Gelecekte tüm bunların meyvesini toplayacaksın.










22 görüntüleme0 yorum
bottom of page